top of page
گروه مشاورین سیتی دایورسیتی
ثبت شرکت و اخذ اقامت کاری
- کشور مالزی با قرارگرفتن در موقعیتی استراتژیک و با دارا بودن امکانات مناسب و بنادر فعال تجاری پایگاه خوبی برای انجام امور تجاری در منطقه جنوب شرق آسیا به حساب میآید. از سوی دیگر این کشور با پذیرش سالانه بیش از بیست میلیون توریست تبدیل به بازار مصرفی پرسود و پر مشتری شده است.
- از سوی دیگر ترکیب جمعیتی متنوع مالزی و سابقه بسیار طولانی حضور اتباع دیگر کشورها در مالزی مالزیایی ها را تبدیل به مردمانی مهمان نواز نموده بگونه ای که اتباع خارجی بدون کوچکترین نگرانی فکری میتوانند به فعالیت اقتصادی در این کشور بپردازند.
- مجموعه این ویژگیها در کنار شرایط اقتصادی مالزی فرصت مناسبی برای ایرانیان محسوب میشود تا با حضور و سرمایهگذاری در آن به کسب و کار و ارایه خدمات بپردازند.
- باید به این نکته اشاره کرد که صرفنظر از برنامه کاری و نوع سرمایه گذاری در مالزی، اولین گام شما برای آغاز تجارت و کسب و کار در مالزی ثبت شرکت خواهد بود و پس از آن نیز باید با طی مراحل مختلف و اخذ پروانه کسب فعالیت خود را آغاز نمایید. توجه داشته باشید که برخلاف سازوکار اقتصادی ایران، فقط شرکتها میتوانند درخواست پروانه کسب نمایند و امکان دریافت پروانه کسب برای اشخاص وجود ندارد.
- مزایای ثبت شرکت در مالزی
- 1- اقامت دو ساله قابل تمدید: شرکتی که پس از طی مراحل قانونی موفق به دریافت پروانه کسب شده میتواند برای دو نفر از اعضای شرکت (اعم از سهامدار و یا کارمند) و اعضای خانواده آنها درخواست ویزای اقامتی نماید.این ویزا برای دوره 2 ساله صادر میشود و به شرط عملکرد مناسب شرکت، برای دفعات نامحدود قابل تمدید است.
- 2- اجازهی راه اندازی انواع کسب و کار و فعالیتهای تجاری: اساسنامه و زمینه فعالیت شرکت قابل تغییر است و سهامداران میتوانند در زمان نیاز با انجام تغییرات در اساسنامه و اخذ مجوزهای قانونی موضوع فعالیت شرکت را تغییر دهند.
- 3- مالیات معادل با مالزیایی ها: مالیات پرداختی توسط اتباع خارجی در مالزی با اتباع مالزی برابر است و بسته به میزان درآمد بین صفر تا 26 درصد متغیر است. برای اطلاع بیشتر به بخش اطلاعات مالیاتی مراجعه نمایید.
- 4- تحصیل فرزندان: مدارس بین المللی، کالج ها و دانشگاه های بسیاری در مالزی مشغول به فعالیت هستند که جهت تحصیل فرزندان قابل استفاده می باشند.
- 5- تسهیل امور بانکی: با توجه به اینکه ویزای صادر شده برای متقاضیان، ویزای تجاری می باشد، مزایای بانکی مختلف نظیر گشایش حساب جاری، خدمات ویژه ی بانکی، وام های میان مدت و بلند مدت با کمترین بهره به ویژه در خرید املاک به ایشان تعلق می گیرد. البته سقف وام و تسهیلات در ابتدای ورود معمولاً به نسبت پایین است و پس از گذشت زمان و به وجود آمدن گردش مالی قوی در حساب بانکی محلی، می توان از تسهیلات بهتری بهرهمند شد.
- توجه داشته باشید که موضوع اقامت در مالزی با ویزای کار و شرایط مالیاتی حاکم برآن موضوعی است که باید از ابتدای آغاز به کار شرکت مورد توجه ویژه قرار گیرد تا خسارتی متوجه سرمایهگذار نگردد.
- پس در یک جمعبندی راه اندازی کسب و کار در کنار وجود یک ایده اقتصادی دقیق و حسابشده نیازمند یک برنامه اجرایی دقیق و مرحله به مرحله میباشد، بگونه ای که کلیه جنبهها در آن لحاظ گردد.
- ثبت شرکت در مالزی
- Company Registration
-
- مطابق قوانین دولت مالزی اولین گام برای انجام هرگونه فعالیت تجاری و اقتصادی ثبت شرکت میباشد. اگر قصد انجام هرگونه فعالیت اقتصادی در مالزی دارید، بدون در نظر گرفتن نوع ویزای خود، نیازمند تاسیس شرکت و اخذ جواز کسب برای انجام فعالیت اقتصادی میباشید. توجه داشته باشید که برخلاف مدل اقتصادی ایران اشخاص مجاز به اخذ جواز کسب نیستند صدور جواز کسب منحصر به شرکتها است.
- ثبت شرکت در مالزی نسبتا با سرعت انجام میشود و بطور معمول در کمتر از 10 روز کاری کلیه مراحل طی میشود.
- موسسین شرکت در ابتدای مراحل ثبت شرکت لازم است مبلغ سرمایه ثبتی شرکت را اعلام نمایند و پس از تاسیس شرکت لازم است سهامداران نسبت به واریز این مبلغ به حساب شرکت اقدام نمایند. بدیهی است در کلیه مراحل حسابرسی و امور مالیاتی رقم ذکر شده در اسناد ثبتی شرکت ملاک بررسی خواهد بود و لازم است اسناد مالی شرکت با این رقم مطابقت داشته باشند.
- از سوی دیگر میزان سرمایه ثبتی شرکت میتواند تنها 2 رینگیت باشد و سهامداران به فراخور نیاز شرکت نسبت به افزایش آن اقدام کنند.
- توجه داشته باشید که با ثبت شرکت به تنهایی امکان اخذ اقامت برای موسسین وجود ندارد و درخواست اقامت و اجازه کار (DP10) صرفا پس از افزایش سرمایه ثبتی به حداقل یک میلیون رینگیت، اخذ پروانه کسب (WRT) و طی مراحل مربوطه قابل رسیدگی است.
- مراحل انجام کار:
-
- شما میتوانید با استفاده از خدمات گروه مشاورین ما نسبت به ثبت شرکت در کشور مالزی اقدام نمایید.
-
- 1- پیشنهاد نام و تکمیل فرم های مربوطه: در این مرحله متقاضیان ضمن ارایه مدارک مربوطه به گروه مشاورین ما، 3 اسم پیشنهادی خود برای شرکت را اعلام مینمایند.
- 2- تایید نام شرکت و آماده سازی اسناد: پس از تایید نام شرکت توسط مراجع مربوطه مدارک، فرمها و اسناد مربوطه توسط کارشناسان حقوقی گروه جهت تایید و امضای سهامداران آماده خواهد شد. (درصورت عدم پذیرش نامها به دلایلی از قبیل وجود نام مشابه یا هر مورد دیگر متقاضیان باید مجددا نامهای جدیدی پیشنهاد کنند)
- 3- ثبت نهایی: پس از امضای اسناد توسط سهامداران مدارک جهت ثبت نهایی توسط گروه میترا تحویل مراجع مربوطه خواهد شد.
- 4- تحویل مدارک ثبت: پس از ثبت شرکت کلیه مدارک شامل اساسنامه و اسناد ثبتی توسط مشاورین ما تحویل نماینده شرکا خواهد شد.
- 5- خدمات ثبتی: بر اساس قوانین مالزی کلیه امور ثبتی شرکت ها باید توسط دفاتر خدمات ثبتی انجام گیرد و بر این اساس در این مرحله هماهنگی های لازم جهت معرفی متقاضیان به دفتر ثبتی برای ارتباطات بعدی انجام میگیرد.
- مراحل ثبت شرکت در مالزی بدین شرح است:
- 1- انتخاب نام شرکت
- 2- کپی پاسپورت تمام شرکا
- 3- تکمیل فرم مربوط به مشخصات و نسبت سهم سهامداران
bottom of page